Referencer

 • For virksomheden har samarbejdet med Anne Thybring været helt afgørende for at få ændret ledelsen og organisationen, således vi i dag står godt rustet til den udvidelse af virksomheden som er i gang. En så stor ændring som den vi har gennemført sammen med Anne kan ikke forventes gennemført uden udskiftning/tab af medarbejdere, men i vores tilfælde har vi lykkedes at fastholde alle medarbejdere og dermed også kontinuitet og tryk på markedet og vi har opnået de ønskede ændringer samtidig med at vi har fastholdt, ja faktisk øget, indtjeningen i virksomheden.

  Vi kan varmt anbefale Anne Thybring til både Ledelsessparring og organisationsudvikling/design fordi Anne ikke kun indeholder de faglige kompetencer, men også forståelsen for de krav der er for at drive en virksomhed lønsomt, og så har Anne en fantastisk positiv indflydelse på de mennesker hun arbejder med.

  Palle Bendix, Ejer, B COOL A/S
 • Anne and Bent have been leading a four-day coaching course for some of our internal coaches. I personally did also participate in the course. What we learned from them has further improved our daily cooperation. The combination of instructor lead training and individual coaching sessions, as well as the huge focus on practice and instant feedback, made the course both enjoyable and beneficial for all of us.
  Sune Hansen, Partner, Vertica A/S
 •  
 • Dagen var helt perfekt og ramte ind i nerven af noget jeg ikke helt selv har fået øje på. Én af koordinatorerne sagde efterfølgende:  ”i mit 20 års arbejde som lærer er denne dag simpelthen den mest givende dag overhovedet. Hvor var de kompetente og hvor gav det meget mening. Jeg kan gå direkte ud og bruge det”.
  Christina Hostrup, Risskov Skole