Referencer

 • For virksomheden har samarbejdet med Anne Thybring været helt afgørende for at få ændret ledelsen og organisationen, således vi i dag står godt rustet til den udvidelse af virksomheden som er i gang. En så stor ændring som den vi har gennemført sammen med Anne kan ikke forventes gennemført uden udskiftning/tab af medarbejdere, men i vores tilfælde har vi lykkedes at fastholde alle medarbejdere og dermed også kontinuitet og tryk på markedet og vi har opnået de ønskede ændringer samtidig med at vi har fastholdt, ja faktisk øget, indtjeningen i virksomheden.

  Vi kan varmt anbefale Anne Thybring til både Ledelsessparring og organisationsudvikling/design fordi Anne ikke kun indeholder de faglige kompetencer, men også forståelsen for de krav der er for at drive en virksomhed lønsomt, og så har Anne en fantastisk positiv indflydelse på de mennesker hun arbejder med.

  Palle Bendix, Ejer, B COOL A/S
 • Anne and Bent have been leading a four-day coaching course for some of our internal coaches. I personally did also participate in the course. What we learned from them has further improved our daily cooperation. The combination of instructor lead training and individual coaching sessions, as well as the huge focus on practice and instant feedback, made the course both enjoyable and beneficial for all of us.
  Sune Hansen, Partner, Vertica A/S
 •  
 • Dagen var helt perfekt og ramte ind i nerven af noget jeg ikke helt selv har fået øje på. Én af koordinatorerne sagde efterfølgende:  ”i mit 20 års arbejde som lærer er denne dag simpelthen den mest givende dag overhovedet. Hvor var de kompetente og hvor gav det meget mening. Jeg kan gå direkte ud og bruge det”.
  Christina Hostrup, Risskov Skole

 • I Firkløveren har vi lavet et vellykket 1-årigt udviklingsforløb med Anne og hendes kollega Louise Juul. Vi har arbejdet med at udvikle organisationen gennem at udvikle professionen som ansat i vuggestuen. Der er sket en kulturforandring og en professionalisering af vores arbejde, hvor vi oplever at blive dygtigere og dygtigere ved at inspirere og udfordre hinandens praksis.

  Som leder oplever jeg, at der er udviklet en dyb forståelse af vores pædagogiske praksis og handlingerne følger med. Ikke mindst har det været vigtigt, at Anne og Louise har lavet forløbet, så der har været sammenhæng mellem de mange ting vi havde gang i i øvrigt i organisationen. Det hele har hængt sammen, og det er også det, som har været medvirkende til, at det er lykkedes så godt.

  Sussie A. Damgaard, Pædagogisk leder, Vuggestuen Firkløveren
 • Som dagtilbudsleder har jeg fulgt Firkløverens udvikling tæt over det seneste år, og det er meget, meget flot hvad der er sket.
  Jeg har selv brugt Anne som sparringspartner i forhold til egen ledelse. For mig har vores samtaler den effekt, at jeg kommer til ”at stå på skuldrene af mig selv”. Jeg har fået øget bevidstheden om det jeg gør og det jeg står for i mit lederskab. Jeg bliver simpelthen tydeligere og mere sikker på min ledelse.

  Én af samtalerne optog jeg på min telefon, og så hørte jeg den igen mens jeg gik nogle ture. Mange nye nuancer trådte frem her, så det kan anbefales.

  Jeg står i øvrigt gerne til rådighed for Annes kommende kunder med erfaringer omkring organisationsudviklingsforløbet.

  Susanna Mikkelsen, Dagtilbudsleder, Skejby Vorrevang Dagtilbud